Att driva ett lyckat företag

Att driva ett lyckat företag

Företagare har en stor press på sig att lyckas inom branschen. Ingen vill sluta med ett ”fail”, det vill säga misslyckas. Dock är det många kända affärskvinnor och -män som har misslyckats med sina företag innan de slutligen hittade rätt och lyckades uppnå sin efterlängtade framgång.

Viktigt med god finansiering

En viktig del i att nå företagets uppsatta mål är att ha rätt finansiering. Hos fakturino.se kan du kostnadsfritt jämföra upp till trettio långivare. Du kan göra en gratis ansökan och behöver inte binda upp dig till något. Genom att skaffa finansiering på detta sätt kan du säkerställa att ditt företag inte drabbas av några marknadsmässiga ”fails” som många andra företag har gjort. Via Fakturino får du snabbt pengar utbetalade till ditt konto och kan investera dem i din verksamhet.

Misslyckade affärer

Det finns många företag, även större sådana, som har misslyckats med sina affärer. Ett av dessa är Facebook, som satsade stort på Facebook Marketplace men ändå misslyckades i att ta marknadsandelar från Blocket. Även USA:s president Donald Trump har en lång rad misslyckade affärer bakom sig, men han lyckades ändå etablera en falsk bild av sig själv som framgångsrik affärsman tack vare TV-serien ”The apprentice”. Hans finansiella misslyckanden var så stora att han inte betalade någon federal skatt under tio av femton år eftersom han gjort avdrag för sina affärsförluster.

Här i Sverige har förvaltare som haft ansvar för arv efter tre framstående skånska industrialister förlorat över 90 miljoner kronor i felaktigt gjorda investeringar. Arvtagarna har fått stå för notan efter detta finansiella ”fail”.

dante