Inga fails: så lyckas du med företaget utan egen företagslokal

Inga fails: så lyckas du med företaget utan egen företagslokal

Du är egenföretagare eller så håller du på att bygga upp ett större företag. Kanske har du redan ett större företag med fast anställda. Men på grund av olika anledningar har du ingen företagslokal eller så måste företaget hitta en ny lokal. Och du vill inte göra ett misstag. Det är viktigt både var företaget är förlagt och att byggnaden passar dina behov. Enklaste och bästa lösningen heter kontorshotell.

Satsa på kontorshotell

Varför är då just ett kontorshotell den bästa lösningen för dig? Först och främst är kontorshotell skapade och inriktade på företag, stora som små. Allt är byggt kring att olika företagare ska kunna jobba så effektivt som möjligt till ett bra pris, att de ska ha tillgång till allt praktiskt som de behöver. Vidare förstår också kontorshotellen vikten av att nätverka med andra företagare och att utbyta kunskap. De blomstrar om du som företagare blomstrar. Därför lägger de ner kunskap och energi på att verkligen skapa en miljö som passar företag. Det som också är bra med kontorshotell är att det finns så mycket att välja på: eget kontor, kontor tillsammans med andra eller en sittplats när du behöver det. Mycket flexibla lösningar, med andra ord. Gå in på workaround, ditt kontorshotell i Stockholm med över 700 olika kontorslösningar.

Hitta det perfekta kontoret för dig

Vilket slags kontor passar då dig? Det beror på vilket slags företag du har och hur din situation ser ut. Om du kommer ta emot klienter och jobba på kontoret varje dag, kan det vara klokt att ha ett eget kontorsrum. Då är det bara du som använder rummet: du kan lämna både dator, pärmar och räkningar på plats. Detsamma gäller om du behöver hyra en hel kontorsdel. Du har ett företag och behöver hitta ett nytt ställe till dig och dina medarbetare. Då behöver ni ha en fast del för att kunna jobba så effektivt som möjligt och för att ni verkligen ska känna att ni är en enhet. Är du egenföretagare och just nu jobbar hemma kan du börja med att hyra en plats till och från, om det inte är så att du längtar hemifrån. Det kan vara riktigt svårt att hålla motivationen uppe när du bara är hemma. Även om tanken på att jobba hemifrån låter skönt, så är ofta verkligheten en annan. Vi är sociala varelser och behöver andra för att växa, både som individer och företag.

Det finns kontor som ligger mitt i centrala Stockholm och så (lite billigare) kontor som ligger lite längre från centrum. Utgå från din ekonomi och dina kunder. Glöm inte heller att beakta restiden för både dig och dina kunder. Tid är också pengar.

dante