Viktigt att misslyckas

Viktigt att misslyckas

Det är mycket viktigt att misslyckas

Varför är det så viktigt att du vågar misslyckas i ditt arbete och karriär? Här får du några bra tjänster som du gör mot dig själv om du skulle misslyckas totalt på ditt arbete.

  • Förstärker sociala banden – När du gör ett misstag, så är du med alla säkerhet inte den första som har gjort samma misstag och med all säkerhet inte den sista heller. Genom att erkänna ditt misslyckande för din chef och dina kollegor, påvisar du ett mod och får respekt, samtidigt som du förstärker dina sociala band.
  • Självförtroendet stärks – Att inse att misstag är ett misstag och inte klanka ner på dig, gör att du stärker ditt självförtroende vilket gör att du klarar av fler saker.
  • Utveckla verksamhet – Du reflekterar över det du har misslyckats med och på så vis kanske din arbetsplats har nytta av dina erfarenheter. Samtidigt som du har ett bra förhandlingsläge inför nästa lönesamtal med chefen.
  • Våga för att vinna – Du måste se till att våga för att kunna vinna. Bakom varje framgång ligger många misslyckande.

Nytta av dina misstag

Det går att tjäna pengar på sina misslyckanden genom att föreläsa och ha workshopar. Gör du det också kan du håva in pengar för alla gånger du misslyckats.

dante